Jogi fordítás

Jogi fordítások készítéseJogi dokumentumok (szerződések, megállapodások) fordítása németre anyanyelvi fordítóval, elfogadható áron.

Adásvételi szerződés, bérleti szerződés, megbízási szerződés fordítása szakszerűen, precízen. Mivel a hét minden napján fordítunk, ezért velünk gyorsabban elkészülhet a fordítás. Anyanyelvi német fordítónk rendkívül precíz és valóban németül gondolkodik. Mivel a korábbi magyar nemzetiségű német szakfordítók által készített fordításokban mindig akadtak kisebb hibák, illetve a szöveg nem folyt úgy, ahogy kellene, mostantól kizárólag anyanyelvi német fordítókkal készítjük el a fordítást.

Minőség, precizitás, megbízhatóság, tegyen minket próbára ön is!

A jogi fordításnak rendkívül pontosnak kell lennie, hiszen egy szerződésben egy szó megléte, vagy hiánya komoly eltérések jelenthet. Az ilyen kötelem-keletkeztető iratok általában több évre szólnak és jelentős fejfájást okoznának, ha a másik fél nem értené, hogy mit akartunk mondani, ezért javasoljuk, hogy csak anyanyelvi fordítóval készíttesse azt el, ellenkező esetben előfordulhat, hogy üzleti partnere ráncolni fogja a homlokát és találgatásokba lesz kénytelen bocsátkozni bizonyos kifejezések esetén.

Hívjon most: 06 30 / 21 99 300!